Goedkope vluchten naar Sao Paulo

Het totale aantal inwoners van Sao Paulo? Niemand die het precies weet. De laatste volkstelling (oktober 2010) maakt gewag van méér dan 22 miljoen inwoners – zonder de bewoners van de favela’s of krottenwijken mee te tellen. De stad strekt zich uit over meer dan 1500 km², drie keer zo veel als Parijs. Het is dan ook met stip de grootste stad van Zuid-Amerika, zelfs bijna van de hele wereld. Sao Paulo is niet alleen groot, maar ook hoog. Het telt meer dan 18.000 gebouwen met minstens 15 verdiepingen.

Goedkope vluchten Brazilie
 
Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Sao Paulo. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Sao Paulo? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!
 
Inspiratie nodig? Sao Paulo bezienswaardigheden
 
Wat je zeker niet mag missen in Sao Paulo is het Pátio de Colégio, een Jezuïtenschool en kerk die algmeen wordt aanzien als de oprichting van de stad. 
 
Ander Sao Paulo bezienswaardigheden zijn het Teatro Municipal, Museu de Arte Moderna of Contemporânea, Museu de Aeronautica, Museu de Arte Sacra, Museu Lasar Segall, Casa do Bandeirante en het Museu do Ipirange met zijn fraaie binnentuinen. 
 
Naast deze trekpleister is het zeker de moeite waard om het Instituto Butantã een bezoekje te brengen. In dit research centrum worden meer dan 1000 slangen gehouden voor de productie van tegengif.
 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

scattered clouds
Min. 15°
Max. 22°
overcast clouds
Min. 15°
Max. 25°
scattered clouds
Min. 15°
Max. 26°
light rain
Min. 17°
Max. 25°
light rain
Min. 17°
Max. 25°
light rain
Min. 17°
Max. 21°
light rain
Min. 16°
Max. 22°
broken clouds
Min. 16°
Max. 22°
sky is clear
Min. 14°
Max. 24°
sky is clear
Min. 15°
Max. 26°
light rain
Min. 16°
Max. 27°
light rain
Min. 18°
Max. 24°
moderate rain
Min. 17°
Max. 21°
light rain
Min. 16°
Max. 19°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.