Goedkope vluchten naar Seoul

Druk. Dat is het minste wat je kunt zeggen van de zeshonderd jaar oude Koreaanse hoofdstad. Wriemelende mensen, veel lawaai en ontelbare voertuigen die tot na middernacht in de file staan. Er is gevochten voor Seoul, meer dan één keer. De stad wisselde verschillende keren van bezetter. Na de Koreaanse Oorlog in 1953 was de verwoesting totaal.

Bijna alle inwoners waren toen dakloos. Nu profileert Seoul zich als een moderne, temperamentvolle stad. Haar luchthaven is uitgeroepen tot de beste ter wereld! In Seoul – de naam betekent eenvoudig hoofdstad – is het zonde om vroeg naar bed te gaan. Want ‘s avonds doen de Koreanen wat ze het liefste doen: eten en winkelen. Proef er zeker een portie Kimchi. Dit nationale gerecht bestaat uit gezouten groenten die u als bijgerecht eet. Daarna bezoekt u een van de vele markten, een drukke cocktail van kopers en verkopers, die de hele nacht onverminderd doorgaat.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Seoul. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Seoul? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Weer

sky is clear
Min. 6°
Max. 13°
overcast clouds
Min. 7°
Max. 16°
light rain
Min. 10°
Max. 15°
light rain
Min. 9°
Max. 14°
sky is clear
Min. 8°
Max. 17°
sky is clear
Min. 9°
Max. 19°
sky is clear
Min. 11°
Max. 22°
sky is clear
Min. 14°
Max. 27°
overcast clouds
Min. 16°
Max. 26°
light rain
Min. 15°
Max. 18°
light rain
Min. 14°
Max. 17°
broken clouds
Min. 13°
Max. 25°
light rain
Min. 12°
Max. 15°
overcast clouds
Min. 12°
Max. 17°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.