Goedkope vluchten naar Skopje

De eerste indruk van het moderne Skopje? Een onaantrekkelijke stenen massa. Toch herbergt de nieuwe stad nog uitmuntende voorbeelden van Ottomaanse en Byzantijnse architectuur. En ook de vele muziekfestivals verzachten er de hardheid van de betonnen gebouwen.

Opgetrokken uit beton
 
Een catastrofale aardbeving veranderde Skopje in 1961 in een woestenij. De klok stond stil op 5.17 uur. Amper twee jaar later volgde nog een aardbeving. Die was zó verschrikkelijk dat de hoofdstad van Macedonië ei zo na naar een andere locatie verhuisde. In plaats daarvan kwam er beton. De eerste indruk van het moderne Skopje? Een onaantrekkelijke stenen massa. Toch herbergt de nieuwe stad nog uitmuntende voorbeelden van Ottomaanse en Byzantijnse architectuur. En ook de vele muziekfestivals verzachten er de hardheid van de betonnen gebouwen.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Skopje. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Skopje? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Weer

light rain
Min. 5°
Max. 17°
broken clouds
Min. 7°
Max. 18°
light rain
Min. 8°
Max. 12°
overcast clouds
Min. 6°
Max. 15°
sky is clear
Min. 6°
Max. 18°
scattered clouds
Min. 7°
Max. 19°
light rain
Min. 8°
Max. 18°
light rain
Min. 9°
Max. 26°
scattered clouds
Min. 11°
Max. 24°
scattered clouds
Min. 13°
Max. 25°
scattered clouds
Min. 14°
Max. 27°
few clouds
Min. 13°
Max. 25°
light rain
Min. 14°
Max. 23°
light rain
Min. 13°
Max. 22°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.