Goedkope vluchten naar Sofia

Centraal in de Balkan ligt Sofia, de grootste stad én hoofdstad van Bulgarije. Genesteld in het Sofiadal, laat het zich aan alle kanten door hoge bergen omringen. Hunnen, Turken, Russen … Sofia was een begeerde oorlogsbuit. Na de Turkse nederlaag in 1879 werd het de hoofdstad van het moderne Bulgarije. Wat u zeker moet zien? De Aleksandar Nevski Memorial Kathedraal. Die bouwden de Bulgaren als aanhankelijkheids- betuiging aan de Russische bevrijders. Nu vloeit er in Sofia geen bloed meer – alleen nog water uit de talrijke minerale en thermische bronnen.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Sofia. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Sofia? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!  
 

Weer

sky is clear
Min. 0°
Max. 11°
light rain
Min. 2°
Max. 9°
rain and snow
Min. -1°
Max. 3°
few clouds
Min. -4°
Max. 3°
overcast clouds
Min. 0°
Max. 7°
overcast clouds
Min. 2°
Max. 12°
light rain
Min. 5°
Max. 13°
rain and snow
Min. 2°
Max. 10°
light snow
Min. 1°
Max. 6°
scattered clouds
Min. 1°
Max. 8°
broken clouds
Min. 0°
Max. 5°
sky is clear
Min. -1°
Max. 8°
sky is clear
Min. 0°
Max. 12°
overcast clouds
Min. 3°
Max. 12°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.