Goedkope vluchten naar Split

De grote havenstad Split is al eeuwenlang een knooppunt van handelswegen. De tweeduizend jaar oude stad is een smeltkroes van culturen met een rijk verleden. De vele historische, culturele en archeologische bezienswaardigheden maken de stad een schitterende toeristische trekpleister. Ook voor een strandvakantie zit je goed in Split, dat het langste strand van Kroatië heeft. Langs de prachtige boulevard van Split kun je heerlijk flaneren.

Vliegen naar Split aan goede prijzen

In het historische centrum ligt een wirwar van smalle straatjes en pleinen met tal van kleine winkeltjes en terrasjes. Midden in Split vind je het imposante Paleis van Diocletianus, een van de oudste en best bewaard gebleven overblijfselen uit de Romeinse tijd. Split staat vol met historische overblijfselen. Het is een schitterende bestemming voor een cultuurvakantie. In de gewelven van de grote kerk verkopen kunstenaars hun werken.

Vliegen naar Split

Wil je voordelig vliegen naar Split? Goedkope vliegtickets naar Split vind je snel en eenvoudig bij Airstop.be. Wij zoeken dagelijks de laagste prijzen voor rechtstreekse vluchten naar Split op. Vergelijk de beste tarieven van meer dan 50 verschillende vliegmaatschappijen en ga op zoek naar de goedkoopste vluchten naar Split.

Betaalbare tickets voor Split

In de omgeving van Split vind je schitterende natuur en archeologische opgravingen. Vlakbij de stad liggen de resten van Salona, ooit de grootste Romeinste stad aan de Adriatische zeekust. Ook is er een Romeins aquaduct dat nog steeds in gebruik is. Vanaf het Fort Klis heb je een schitterend uitzicht over de wijde omgeving.

Weer

sky is clear
Min. 6°
Max. 12°
sky is clear
Min. 6°
Max. 13°
broken clouds
Min. 6°
Max. 14°
light rain
Min. 9°
Max. 12°
light rain
Min. 8°
Max. 13°
light rain
Min. 9°
Max. 16°
light rain
Min. 10°
Max. 15°
light rain
Min. 10°
Max. 16°
light rain
Min. 11°
Max. 16°
scattered clouds
Min. 12°
Max. 18°
sky is clear
Min. 12°
Max. 19°
sky is clear
Min. 9°
Max. 16°
light rain
Min. 11°
Max. 16°
broken clouds
Min. 9°
Max. 15°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.