Goedkope vluchten naar Sydney

Sydney staat op zijn strepen. Het is niet alleen de grootste en oudste stad van Australië, maar ook economisch en cultureel de belangrijkste stad. In binnen- én buitenland. Het heeft bovendien de grootste natuurlijke haven ter wereld, en méér dan zeventig stranden, waaronder het bekende Bondi Beach. De internationale luchthaven Kingsford Smith International Airport zorgt voor nóg een wereldrecord. De opening dateert van 1920. En dat maakt het wereldwijd een van de oudste luchthavens.

Goedkope vliegtickets Sydney

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Sydney. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Sydney? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!

Inspiratie nodig? Sydney bezienswaardigheden

Sydney heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen is het prachtige Opera House . Aanraders zijn de Harbour Bridge, Martins Place, Bondi Beach, Sydney Tower, Bicentennial Park en de Royal Botanical Gardens. 

Naast deze Sydney bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om door North Harbour, Midden Harboud en Sydney Harbour te wandelen. De haven van Sydney wordt wereldwijd erkend als de mooiste natuurlijke haven ter wereld. 

 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

sky is clear
Min. 19°
Max. 21°
sky is clear
Min. 12°
Max. 18°
sky is clear
Min. 8°
Max. 15°
sky is clear
Min. 9°
Max. 18°
light rain
Min. 11°
Max. 14°
light rain
Min. 10°
Max. 15°
light rain
Min. 12°
Max. 14°
light rain
Min. 11°
Max. 15°
light rain
Min. 10°
Max. 15°
light rain
Min. 11°
Max. 15°
light rain
Min. 9°
Max. 16°
light rain
Min. 10°
Max. 15°
moderate rain
Min. 11°
Max. 13°
light rain
Min. 10°
Max. 15°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.