Goedkope vluchten naar Taipei

Ontdek de boeiende mix van historische en moderne cultuur in Taipei. De hoofdstad van Taiwan is een perfecte bestemming voor een stedentrip. De bruisende metropool is een architectonische lust voor het oog en bruist dag en nacht. Taipei is in zestig jaar van duf stadje naar kosmopolitische metropool gegaan. Dat zie je: in Taipei komen geschiedenis en moderniteit feilloos samen.

Goedkope tickets naar Taipei

In de wijk Ximending waan je je in een discotheek, zo indringend is de neonverlichting van winkeltjes, restaurants en karaokecafés. Iets verderop bezoek je de talrijke oude tempels, zoals de Confucius- en de Longshantempel. Vergeet niet de traditionele Chinese kunst in het National Palace museum te bewonderen. En waar je ook bent, de befaamde Taipei 101 toren met zijn 508 meter hoogte kun je niet missen.

Betaalbaar vliegen naar Taipei?

Een goedkoop vliegticket naar Taipei boeken? Airstop.be heeft de goedkoopste tickets al voor je geselecteerd. Via onze site ontdek je de goedkoopste vluchten naar Taipei. In één oogopslag kan je prijzen en vluchtopties vergelijken. Beslissen is zo doodeenvoudig. Airstop.be biedt de scherpste prijzen aan, geselecteerd uit meer dan vijftig vliegmaatschappijen. Boek snel je vliegtickets naar Taipei voor een onvergetelijk verblijf!

Nog onbekend met Taipei? Dit kun je er allemaal zien.

Als het begint te schemeren beginnen overal in Taipei de nachtmarktjes te verschijnen. Hier kun je werkelijk alles kopen, en tegen gunstige prijzen. Kleding, elektronica, handwerk en sieraden, maar ook heerlijke snacks en drankjes. De leukste nachtmarkten zijn die in Huashi Street, de Shilin Night markt en de Raohe Street Night markt.

Weer

light rain
Min. 18°
Max. 21°
light rain
Min. 18°
Max. 24°
light rain
Min. 21°
Max. 23°
light rain
Min. 19°
Max. 21°
few clouds
Min. 18°
Max. 22°
broken clouds
Min. 18°
Max. 24°
few clouds
Min. 18°
Max. 25°
light rain
Min. 20°
Max. 24°
light rain
Min. 20°
Max. 25°
light rain
Min. 20°
Max. 26°
light rain
Min. 19°
Max. 26°
light rain
Min. 21°
Max. 26°
few clouds
Min. 21°
Max. 29°
sky is clear
Min. 22°
Max. 30°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.