Goedkope vluchten naar Tashkent

Tasjkent is een moderne stad, met universiteiten, bioscopen, concertzalen, kantoren en grote computerbedrijven. Typisch zijn de met bomen omlijste straten, opgevrolijkt met fonteinen en zitbankjes. Het is een vooruitstrevende stad, en een van de eerste Oezbeekse centra met een metrostation

Er valt veel te doen en te bezichtigen. Hoe kan het ook anders, met zo een vurig verleden. In 1214 plunderden de Choresmiërs de stad. In 1219 was het de beurt aan Dzjengis Khan. Daarna volgden Oezbeken, Kazachen, Perzen, ... Ook de overheersing van de Sovjet-Unie liet zijn sporen na. Nog altijd is Tasjkent een typische Sovjetstad. 

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Tashkent. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Tashkent? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Weer

sky is clear
Min. 12°
Max. 25°
sky is clear
Min. 12°
Max. 23°
overcast clouds
Min. 13°
Max. 23°
scattered clouds
Min. 13°
Max. 24°
overcast clouds
Min. 15°
Max. 22°
broken clouds
Min. 14°
Max. 24°
moderate rain
Min. 12°
Max. 16°
light rain
Min. 9°
Max. 18°
few clouds
Min. 6°
Max. 15°
scattered clouds
Min. 6°
Max. 20°
sky is clear
Min. 10°
Max. 25°
overcast clouds
Min. 15°
Max. 29°
broken clouds
Min. 18°
Max. 30°
sky is clear
Min. 18°
Max. 30°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.