Goedkope vluchten naar Tbilisi

Tbilisi is onterecht nog een grote onbekende voor veel reizigers. De Georgische hoofdstad is een sprankelende bestemming voor een citytrip. Tbilisi heeft vele gezichten. Het oude historische centrum met kleine straatjes en kerkjes doet Europees aan. In het moderne centrum schieten futuristische gebouwen uit de grond. En net buiten het centrum vind je volop Sovjet-invloeden. Buiten de stad is de natuur wonderschoon.

Droom weg in Tbilisi aan de Andaman zee

In de stad is veel te doen en te zien. Je kunt heerlijk door de kleine straatjes dwalen en genieten van de bijzondere cultuur. Maar bezichtig zeker ook de Sionikikathedraal en de Samebakathedraal. Of ga terug in de tijd op de Dry Bridge Market, waar oude Sovjetparafernalia wordt verkocht. In de oude stad vind je vele goede restaurantjes. Probeer de Georgische keuken eens. Verrassend goed.

Betaalbaar vliegen naar Tbilisi

Betaalbaar vliegen naar Tbilisi doe je met Airstop.be natuurlijk. Via onze site vind je een helder overzicht van de goedkoopste tickets. Je kunt er prijzen en vluchtopties vergelijken en meteen beslissen wanneer je naar Tbilisi af wilt reizen.

Goedkoop vliegen naar Tbilisi...en dan?

De wonderlijke natuur rond Tbilisi leent zich perfect voor actieve uitstapjes. Raften, wandelen, fietsen en klimmen kun je op talloze plekken. En wie had gedacht dat er rond Tbilisi uitstekende wijn wordt verbouwd? De lokale wijnboeren laten je graag proeven.

Weer

moderate rain
Min. 8°
Max. 18°
few clouds
Min. 8°
Max. 21°
broken clouds
Min. 11°
Max. 21°
overcast clouds
Min. 12°
Max. 21°
moderate rain
Min. 14°
Max. 22°
light rain
Min. 13°
Max. 24°
broken clouds
Min. 16°
Max. 28°
light rain
Min. 15°
Max. 24°
light rain
Min. 12°
Max. 25°
broken clouds
Min. 10°
Max. 16°
overcast clouds
Min. 7°
Max. 15°
few clouds
Min. 7°
Max. 20°
light rain
Min. 10°
Max. 16°
moderate rain
Min. 10°
Max. 16°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.