Goedkope vluchten naar Tokyo

Gelegen op het eiland Honshu, is het de grootste stad van Japan. Met meer dan 36 miljoen inwoners behoort het samen met New York, Parijs en Londen tot de grootste steden van ter wereld. Vanaf het keizerlijke paleis vertrekken radiaalstraten die de ringspoorlijn, de Yamanote line, kruisen. Op deze kruisingen zijn stadcentra ontstaan die elk over een eigen karakter beschikken; Shinjuku voor winkelen en uitgaan, Shibuya voor de jeugd, Roppongi voor de Amerikanen...

Japanners zijn steeds onderweg en doet dit meestal per trein, hierdoor herkennen zij ook de stad als een reeks van verschillende hubs zonder ruimtelijk verband. Ga op ontdekking doorheen deze gigantische metropool, en laat je meeslepen in het bruisende leven dat Tokio te beiden heeft. 

Goedkope vliegtickets Japan

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Japan. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Tokyo? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs.

Inspiratie nodig? Tokyo bezienswaardigheden

Japan heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen is de hoofdstad Tokyo. Aanraders zijn Imperial Palace Grounds, Senso-ji Tempel, Sumida rivier, Edo-Tokyo museum, Ueno Park, Tokyo's Nationale Museum, Koishikawa Korakuen tuin, Meiji Shrine en Yanaka begraafplaats. 

Naast deze Tokyo bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om het eiland Odaiba te bezoeken. Het eiland werd van a tot z gemaakt door de Japanners. Prachtige gebouwen, moderne musea, aangelegd strand, ... Het Odaiba eiland is het perfecte voorbeeld van Japanse High Tech.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

moderate rain
Min. 11°
Max. 17°
sky is clear
Min. 9°
Max. 16°
overcast clouds
Min. 12°
Max. 17°
heavy intensity rain
Min. 14°
Max. 17°
light rain
Min. 14°
Max. 20°
sky is clear
Min. 12°
Max. 20°
sky is clear
Min. 13°
Max. 20°
light rain
Min. 14°
Max. 21°
sky is clear
Min. 15°
Max. 23°
sky is clear
Min. 17°
Max. 26°
overcast clouds
Min. 18°
Max. 21°
overcast clouds
Min. 14°
Max. 19°
overcast clouds
Min. 13°
Max. 19°
broken clouds
Min. 15°
Max. 21°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.