Goedkope vluchten naar Tunis

De medina van Tunis staat op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. U koopt er werkelijk álles: van kruiden en specerijen tot handwerk en leer. ’s Avonds verzet u uw zinnen in de uitgaansbuurt La Goulette. Deze havenplaats is een bruisend geheel van bars en restaurants.

Stad in de stad
 
De Tunesische hoofdstad Tunis ligt in het noorden van het land, aan het meer van Tunis, net achter de kustlijn. Het oude centrum, de medina, vormt een heuse stad in de stad. Overdag verdwaalt u er in de chaotische doolhof van nauwe straatjes, met schitterende paleizen, moskeeën, Koranscholen (medersa’s) en fonteinen. De medina van Tunis staat zelfs op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. U koopt er werkelijk álles: van kruiden en specerijen tot handwerk en leer. ’s Avonds verzet u uw zinnen in de uitgaansbuurt La Goulette. Deze havenplaats is een bruisend geheel van bars en restaurants. 

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Tunis. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Tunis? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Weer

light rain
Min. 8°
Max. 15°
light rain
Min. 8°
Max. 18°
light rain
Min. 11°
Max. 22°
light rain
Min. 13°
Max. 23°
light rain
Min. 15°
Max. 22°
light rain
Min. 15°
Max. 19°
overcast clouds
Min. 14°
Max. 20°
few clouds
Min. 14°
Max. 25°
overcast clouds
Min. 17°
Max. 26°
broken clouds
Min. 15°
Max. 22°
sky is clear
Min. 14°
Max. 22°
sky is clear
Min. 12°
Max. 24°
light rain
Min. 16°
Max. 27°
overcast clouds
Min. 16°
Max. 20°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.