Goedkope vluchten naar Venetie

De bezienswaardigheden van Venetië, maar dan in het klein. Kunst, cultuur, architectuur en heerlijk eten. Wie dat zoekt, is in Treviso op de goede plek. Het historisch centrum van Treviso bestaat uit kleurrijke, pittoreske straatjes die afgewisseld worden met kerken, forten en intact gebleven stadsmuren. De ligging op de kruising van twee rivieren – de Silas en de Kania – geeft Treviso een schilderachtige uitstraling. Het ‘kleine Venetië’ is een droomlocatie voor een city trip.

Goedkope tickets naar zon, zee en strand

Het mooie aan Treviso is dat de voor Italiaanse steden zo kenmerkende drukte ontbreekt. Wie in alle rust wil genieten van het beste van de Italiaanse cultuur is hier op zijn plek. Heerlijk winkelen, espresso drinken in kleine cafeetjes, wandelen langs de rivieroevers en pizza of pasta eten bij goede restaurants. Het historisch centrum van Treviso staat vol bezienswaardigheden. Vooral het Piazza dei Signori is de moeite waard. Hier staan gebouwen uit de 13e eeuw en later, zoals het Palazzo dei Trecento en de indrukwekkende Duomo, de kathedraal van Treviso.

Betaalbaar vliegen naar Treviso

Wil je voordelig vliegen naar Treviso? Boek dan je goedkope tickets via Airstop.be. Via onze website vergelijk je eenvoudig en snel de beste tarieven van meer dan 50 verschillende vliegmaatschappijen. zo vind je eenvoudig de goedkoopste vluchten naar Treviso wanneer jij wilt.

Inspiratie voor bezienswaardigheden in Treviso

In Treviso kun je uitstekend winkelen. Langs de oevers van de rivieren, maar ook op het stadseiland Pescara. Dit laatste is het meest bruisende deel van de stad. Hier koop je traditioneel handwerk, maar ook verse vis. Een van de mooiste stukken van Treviso is de wijk Vicolo Molinetto. Je wandelt er heerlijk rustig langs prachtige panden en groene parken. Geniet van de paleizen uit de Renaissance, van de kleurrijk beschilderde kerken en de overdonderende rust.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

light rain
Min. 6°
Max. 13°
light rain
Min. 7°
Max. 11°
scattered clouds
Min. 6°
Max. 12°
overcast clouds
Min. 8°
Max. 13°
overcast clouds
Min. 9°
Max. 13°
light rain
Min. 9°
Max. 15°
light rain
Min. 9°
Max. 16°
light rain
Min. 10°
Max. 15°
light rain
Min. 11°
Max. 16°
light rain
Min. 12°
Max. 16°
light rain
Min. 11°
Max. 13°
light rain
Min. 11°
Max. 14°
light rain
Min. 12°
Max. 15°
overcast clouds
Min. 11°
Max. 16°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.