Goedkope vluchten naar Victoria Falls

De Victoria Falls zijn een haast mythische bestemming. Wie kent niet de verhalen over de befaamde ontdekkingsreiziger David Livingstone, die zo onder de indruk was dat hij ze naar de Engelse koningin Victoria noemde. De Victoria watervallen behoren tot de mooiste en meest spectaculaire watervallen ter wereld. Wie ziet hoe de ruige Zambezi-rivier zich over een breedte van bijna twee kilometer ruim honderd meter omlaag stort, weet dat hij deze aanblik nooit meer zal vergeten.

Boek betaalbare tickets naar Victoria Falls

De Victoria Falls behoren met recht tot de zeven moderne wereldwonderen. Het is een schitterende vakantiebestemming. In de omgeving rond de watervallen kan heerlijk worden gewandeld. De watervallen zijn omringd door een tropisch woud met bijzondere begroeiing. Vlakbij de watervallen ligt het stadje Livingstone, waar veel activiteiten worden aangeboden en waar je van uitstekende horeca kunt genieten.

Uitstapje naar Victoria Falls? Met Airstop.be ben je er vlug en goedkoop

Op de site van Airstop.be vind je de goedkoopste tickets naar Victoria Falls. Voor je het weet sta je al op het vliegveld. Droom je van een heerlijk uitstapje naar deze plek? Boek dan snel en betaalbaar je tickets via Airstop.be.

Goedkope tickets naar Victoria Falls – wat kun je er doen?

Een ervaring die je je hele leven bijblijft is een helikoptervlucht boven de Victoria watervallen. Als bewijs krijg je een opname van tijdens de vlucht mee naar huis. Ook erg bijzonder is een uitstapje naar Livingstone Island. Dit is de plek waar David Livingstone met een kano aankwam en hij de watervallen voor het eerst zag. 

Weer

few clouds
Min. 14°
Max. 29°
overcast clouds
Min. 15°
Max. 30°
few clouds
Min. 14°
Max. 31°
sky is clear
Min. 15°
Max. 28°
sky is clear
Min. 14°
Max. 27°
sky is clear
Min. 12°
Max. 28°
sky is clear
Min. 12°
Max. 29°
sky is clear
Min. 13°
Max. 29°
sky is clear
Min. 15°
Max. 30°
sky is clear
Min. 15°
Max. 31°
sky is clear
Min. 15°
Max. 31°
sky is clear
Min. 15°
Max. 32°
sky is clear
Min. 15°
Max. 32°
sky is clear
Min. 16°
Max. 32°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.