Goedkope vluchten naar Warschau

Warschau is de geboortestad van de wereldberoemde componist en pianist Frederick Chopin. Maar ook zónder hem heeft de Poolse hoofdstad een boeiende cultuurgeschiedenis. In het stadsbeeld wisselen oude monumenten af met communistische bouwwerken. Zo torent het Cultuurpaleis – een geschenk van Stalin – driehonderd meter hoog boven de oude stadsmuren uit. Polen zijn heel gelovig.

Hun godsvrucht weerspiegelt zich in de vele prachtige kerken van het stadscentrum. Maar al bij al is Warschau een volwaardige, moderne stad. Met leuke boetieks, hippe nachtclubs, trendy markten en luxueuze hotels.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Warschau. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Warschau? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Weer

scattered clouds
Min. -2°
Max. 3°
overcast clouds
Min. -2°
Max. 1°
few clouds
Min. -2°
Max. 3°
rain and snow
Min. -1°
Max. 4°
light rain
Min. 4°
Max. 9°
broken clouds
Min. 4°
Max. 9°
rain and snow
Min. 2°
Max. 6°
light rain
Min. 1°
Max. 4°
few clouds
Min. 1°
Max. 7°
overcast clouds
Min. 4°
Max. 7°
scattered clouds
Min. 5°
Max. 14°
scattered clouds
Min. 7°
Max. 17°
overcast clouds
Min. 5°
Max. 10°
light snow
Min. 2°
Max. 6°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.