Goedkope vluchten naar Washington

Washington is genoemd naar president George Washington. Hij koos de precieze ligging, en gaf Pierre L’Enfant de opdracht om de nieuwe stad te ontwerpen. Het resultaat? Een roosterachtig stratennetwerk van diagonale lanen, die als spaken van een wiel op de belangrijkste punten van de stad samenkomen. De straten zijn heel breed, wat ook het moderne verkeer nog in goede banen leidt. In de Mall mogen hoe dan ook geen auto’s rijden. Aan de ene kant van dit autovrije gebied ziet u het Capitool, aan de andere kant het Lincoln Memorial. Ongeveer in het midden staat het Washington Monument. Rond deze Mall vindt u de meeste bezienswaardigheden.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Washington. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Washington? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Inspiratie nodig? Washington bezienswaardigheden

Washington heeft vele bezienswaardigheden, wat je zeker niet mag missen is The White House, de ambtswoning van de regerende president. Het werd in 1800 gebouwd door James Hoban en staat temidden van President's Park. Er 35 badkamers, 132 kamers, 28 open haarden en meer dan 400 deuren verspreid over 6 verdiepingen.

Aanraders zijn National Mall, Washington Monument, Ford's Theater en Petersen House,Washington National Cathedral, Smithsonian Institution en Eisenhower Executive Office Building. 


Naast deze Washington bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om Arlington National Cemetery te bezoeken. Deze militaire begraafplaats is ontstaat tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog maar is teveneens ook de laatste rustplaats van President John F. Kennedy, zijn gezin en zijn broer Edward F. Kennedy.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

previous next

Weer

moderate rain
Min. 18°
Max. 18°
moderate rain
Min. 20°
Max. 25°
moderate rain
Min. 22°
Max. 28°
sky is clear
Min. 14°
Max. 21°
sky is clear
Min. 13°
Max. 22°
sky is clear
Min. 9°
Max. 20°
sky is clear
Min. 10°
Max. 22°
moderate rain
Min. 14°
Max. 23°
moderate rain
Min. 21°
Max. 24°
light rain
Min. 23°
Max. 25°
moderate rain
Min. 12°
Max. 26°
heavy intensity rain
Min. 9°
Max. 12°
light rain
Min. 8°
Max. 16°
light rain
Min. 7°
Max. 18°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.