Goedkope vluchten naar Zagreb

Het jarenlange communistische bewind fnuikte de kunstzinnige aspiraties van de Zagrebse bevolking. Na de val van het communisme stak de binnenlandse oorlog in de jaren negentig spaken in de wielen. Maar daarna kregen architecten vrij spel. Met mortel en specie maakten ze van Zagreb een levendige stad. Ze bouwden moderne winkels, kwaliteitsrestaurants, sport- en recreatiefaciliteiten, en talrijke hotels en zalen voor internationale bijeenkomsten. Het historische gedeelte herinnert aan de tijd van toen, met een middeleeuws complex van kerken, paleizen, musea, galerijen en regeringsgebouwen.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Zagreb. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Zagreb? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Weer

broken clouds
Min. 2°
Max. 10°
few clouds
Min. 1°
Max. 12°
sky is clear
Min. 2°
Max. 12°
light rain
Min. 4°
Max. 9°
moderate rain
Min. 6°
Max. 8°
light rain
Min. 6°
Max. 9°
light rain
Min. 6°
Max. 14°
light rain
Min. 9°
Max. 16°
light rain
Min. 7°
Max. 18°
sky is clear
Min. 8°
Max. 18°
sky is clear
Min. 8°
Max. 17°
sky is clear
Min. 5°
Max. 17°
light rain
Min. 7°
Max. 14°
light rain
Min. 6°
Max. 15°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.