Goedkope vluchten naar Zurich

Dé stad van financiën en banken? Zürich. Toch is de grootste stad van Zwitserland méér dan een belangrijk zakencentrum. Het is the place to be om uw zinnen te verzetten tijdens een nachtje stappen. Onze favoriet? Zürich-West, een voormalig industrieterrein met gezellige kroegen en trendy nachtclubs. Hier blijft u zeker hangen tot in de vroege uurtjes. Overdag laat u zich verleiden door de luxueuze winkeletalages in de Bahnhofstrasse, een van de duurste winkelstraten in Europa. U flaneert er langs exclusieve warenhuizen en winkels van grote merken, zoals Cartier, Giorgio Armani, Chanel en Luis Vuitton.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Zurich. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Zurich? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Weer

broken clouds
Min. -4°
Max. 9°
broken clouds
Min. -3°
Max. 10°
few clouds
Min. -3°
Max. 11°
light rain
Min. -2°
Max. 7°
rain and snow
Min. 2°
Max. 7°
light rain
Min. 4°
Max. 11°
light rain
Min. 5°
Max. 12°
overcast clouds
Min. 2°
Max. 15°
scattered clouds
Min. 3°
Max. 17°
sky is clear
Min. 4°
Max. 20°
sky is clear
Min. 5°
Max. 20°
sky is clear
Min. 4°
Max. 19°
sky is clear
Min. 3°
Max. 16°
few clouds
Min. 3°
Max. 17°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (variërend van € 15 tot 30 € p.p), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.