Reisverhalen Bangkok

Heb je leuke reisverhalen van je trip naar Bangkok, verborgen parels of originele adresjes ontdekt tijdens een wandeling in of ben je gewoon een meester in reismoppen vertellen? Deel je tips/trics/mopjes via onze Mystop community!"

read more
Frank Deleersnijder
Frank Deleersnijder three star

Bangkok is geen “standaard” citytrip bestemming, maar wij maakten er tussenstop tijdens onze reis door Thailand. De stad is groot, overweldigend, druk, lawaaierig en betoverend. Met deze vijf tips geniet je van je verblijf en heb je alle tijd om de stad zelf te ontdekken.

read more
Frank Deleersnijder
Frank Deleersnijder three star

Een citytrip in Bangkok kan je onmogelijk in enkele zinnen samenvatten. Wij startten onze reis in Thailand met een paar dagen in deze betoverende én totaal chaotische stad. Daarna reisden we verder het land rond en eindigden een paar dagen op het strand, waarna we - opnieuw via Bangkok – huiswaarts vlogen. Een korte impressie…

read more
Merlon Leroy
Merlon Leroy three star

Tijdens een citytrip naar Bangkok kan je je op heel wat manieren doorheen de stad begeven. Zo heb je de authentieke Tuk Tuk’s, de moderne Skytrain, taxi’s en de ondergrondse metro. Wat weinigen weten is dat er zoiets bestaat als een taxiboot. Wil je Bangkok op een heel andere manier zien? Aarzel dan niet om een boottocht te doen op één van de klongs die midden door de stad loopt. Vanop het water ziet de stad er opeens helemaal anders uit. Een absolute aanrader!