Reisverhalen Barcelona

Heb je leuke reisverhalen van je trip naar Barcelona, verborgen parels of originele adresjes ontdekt tijdens een wandeling in of ben je gewoon een meester in reismoppen vertellen? Deel je tips/trics/mopjes via onze Mystop community!"

read more
Hanne Molenaer
Hanne Molenaer three star

Barcelona is geen “unieke” bestemming, in de zin dat ze ongerept en “onontdekt” is door het massatoerisme. Het laatste decennia is Barcelona razend populair geworden. Maar toch zijn er nog heel veel leuke plekjes te bezoeken, weg van de plat getreden paden. Wij gingen op citytrip naar Barcelona om te ontspannen na een drukke periode op het werk én om lekker te eten.

read more
Sander Huylebroek
Sander Huylebroek three star

Het idee van een citytrip met kids geeft altijd een wat dubbel gevoel…met z’n allen gaan of toch maar liever gezellig met z’n tweetjes? Dilemma. Ons 3-daags bezoek aan Parijs vorig jaar was een meevaller, dus besloten we dit jaar de sprong te wagen en een citytrip naar Barcelona te doen mét onze 3 kinderen. Spoiler alert: het was een succes! Barcelona (en bij uitbreiding Spanje) leent zich uitstekend voor een bezoek met kinderen. Met 3 voetbalgekke zoons in huis, was een bezoek aan Camp Nau het eerst wat op de to do lijst kwam te staan voor onze citytrip naar Barcelona. Omdat we onze kids ondertussen wel wat kennen, planden we dit de eerste dag na aankomst. Op die manier vermeden we 3 dagen gezaag “wanneer gaan we nu eindelijk naar het voetbalstadium kijken? (x100…).

read more
Hanne Molenaer
Hanne Molenaer three star

Tegenwoordig vind je nog weinig kalme en rustige plekken in grote en populaire steden. Wij ontdekten tijdens onze citytrip in Barcelona nog twee pareltjes vol charme en met een rijke historiek.