Reisverhalen Berlijn

Heb je leuke reisverhalen van je trip naar Berlijn, verborgen parels of originele adresjes ontdekt tijdens een wandeling in of ben je gewoon een meester in reismoppen vertellen? Deel je tips/trics/mopjes via onze Mystop community!"

read more
stein gullentops
stein gullentops three star

Laat je verrassen en stap de lift in van het 25h hotel en geniet op het dak van het hotel van een fantastisch zicht en een steengoede cocktail.

read more
Frank Deleersnijder
Frank Deleersnijder three star

Bij een citytrip naar Berlijn denk je aan de Berlijnse muur, de Brandenburger Tor, de Alexanderplatz, de Dom…maar niet aan strand. En toch is dat net ook een bezoekje waard. Net zoals in Barcelona, is het wel fijn om tijdens een meerdaagse citytrip naar Berlijn wat rustmomenten in te bouwen. Er is zoveel te zien en te doen, af en toe echt relaxen zorgt ervoor dat je je indrukken beter opslaat. Je herinneringen gaan op die manier ook minder snel verloren.

read more
Frank Deleersnijder
Frank Deleersnijder three star

De stad wordt door velen beschouwd als de alternatieve hoofdstad van Europa, maar wordt de laatste jaren onder de voet gelopen door hordes toeristen op citytrip in Berlijn. Toch zijn er nog veel zaken te ontdekken ver weg van de platgetreden paden. Berlijn is een stad met een levendige street art scene, verlaten gebouwen en zo veel hipster bars, cafés en restaurants dat je wel 10 citytrips naar Berlijn nodig hebt om ze allemaal te bezoeken. Voor we vertrokken maakten we een to do/to visit lijstje op basis van tips van vrienden, bloggers, een lokale vriend en wat online opzoekingswerk. Hieronder twee alternatieve “uitstappen” die de moeite meer dan waard zijn.