Reisverhalen Londen

Heb je leuke reisverhalen van je trip naar Londen, verborgen parels of originele adresjes ontdekt tijdens een wandeling in of ben je gewoon een meester in reismoppen vertellen? Deel je tips/trics/mopjes via onze Mystop community!"

read more
Sander Huylebroek
Sander Huylebroek three star

Tijdens onze meest recente citytrip naar Londen ontdekten we een kaas-paradijs, Neal’s Yard Dairy… We moeten toegeven dat we foodies zijn, maar kaas is absoluut onze favoriet. Op de vraag “waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken?”, is het antwoord zeker “kaas”! Of het nu een romige geitenkaas, een scherpe Stilton of een smeuïg stukje Brie is…we zijn er allemaal verzot op.

read more
Imme Carlier
Imme Carlier three star

Wij houden van Londen…er is ALTIJD iets te doen en je kan telkens opnieuw terug gaan en een volledige andere stad te zien krijgen. Je hoeft de Atlantische Oceaan niet over naar New York, om de sfeer van een wereldstad op te snuiven. Dat kan ook gewoon “over het Kanaal” tijden een citytrip in Londen. Beroemde gebouwen, musea, galerijen en 2000 jaar geschiedenis… veel te veel te zien tijdens één tripje. Maar niet alleen de geschiedenis is geweldig in Londen, zijn is ook altijd nagelnieuwe bars te vinden, nieuwe toneelstukken of concerten te bezoeken,… Het is ook één van de meest internationale steden in Europa. Je ziet er mensen van over de hele wereld. In de metro bijvoorbeeld is steeds een bont gezelschap te zien: een zakenman in een krijtstreeppak staat er schouder aan schouder met een volledig in hippe kledij uitgedoste skater, samen met een dame in de meest kleurrijke sari die je je kan inbeelden, enz.. Ideaal als je van “mensen kijken” houdt, net zoals wij. Ja, het regent er veel en ja, de mensen lachen niet op de metro…maar dat weegt helemaal niet op tegen alle boeiende zaken die je tijdens je citytrip in Londen kan zien en doen.

read more
Hanne Molenaer
Hanne Molenaer three star

Tijdens onze meest recente citytrip in Londen waren we te gast op een Middeleeuws banket, wat toch wel een bijzondere ervaring was. Het banket ging door in de Ivory House, vlakbij de Tower of Londen aan het St. Katherine Dock (900 jaar geleden stond hier een ziekenhuis met de naam St. Katherine’s!).