Reisverhalen Los Angeles

Heb je leuke reisverhalen van je trip naar Los Angeles, verborgen parels of originele adresjes ontdekt tijdens een wandeling in of ben je gewoon een meester in reismoppen vertellen? Deel je tips/trics/mopjes via onze Mystop community!"

read more
Sandrine Herbrand
Sandrine Herbrand three star

In elke reisgids en op elke reissite wordt er aangeraden om Los Angeles Downtown te vermijden na zonsondergang. Wat gingen we daar dan toch wel gaan zoeken?! Kunst!

read more
Sandrine Herbrand
Sandrine Herbrand three star

De Verenigde Staten…het land van fast food, maar ook het land van prachtige natuur. Die heerlijke hamburgers, frietjes en ijsjes wandelden we eraf tijdens onze stopover en mini-citytrip in Los Angeles. We deden er een stevige hike met prachtige uitzichten.

read more
Rini Mistiaen
Rini Mistiaen three star

Los Angeles is een bijzondere citytrip bestemming. Doordat de stad zodanig uitgestrekt is en het openbaar vervoer het toch wel een beetje laat afweten, zit je vaak in de wagen. Twee zomers geleden huurden mijn vriendin en ik er een leuke Chevrolet, en trokken zo van wijk naar wijk. Het is de beste manier om de stad en omgeving te verkennen. Een citytrip naar Los Angeles zonder wagen is ten stelligste af te raden. Echt niet handig!