Reisverhalen New York

Heb je leuke reisverhalen van je trip naar New York, verborgen parels of originele adresjes ontdekt tijdens een wandeling in of ben je gewoon een meester in reismoppen vertellen? Deel je tips/trics/mopjes via onze Mystop community!"

read more
Luc Standaert
Luc Standaert three star

Ik ben een regelmatige New York bezoeker (zo'n 30+ bezoeken totnogtoe) en heb een uitgebreid verslag plus heel wat foto's van mijn recente reis geplaatst op de Facebook-pagina "Waffles & wolkenkrabbers". Neem eens een kijkje. https://www.facebook.com/Waffles-wolkenkrabbers-1768915653331479/?fref=ts

read more
Imme Carlier
Imme Carlier three star

New York en SATC (ofte Sex & The City) zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of je nu een lover of hater bent, je moet toegeven dat de serie je best wel wat tips kan bezorgen voor je citytrip naar New York. Als culinaire tip namen wij een bezoekje aan “Magnolia Bakery” mee op ons to do lijstje. Voor wie nog nooit van Sex & The City gehoord heeft: Magnolia Bakery is dé cupcake bakkerij die een centrale rol speelt in de serie. Bij deze is het dan ook duidelijk wat we daar gingen zoeken, nl. de lekkerste cupcakes ter wereld! Je vindt er de meest fantastische cakejes en gebakjes is een unieke sfeer en uitstraling. Als je van authenticiteit, vintage en kleinschaligheid houdt, dan ben je hier sowieso aan het juiste adres.

read more
Merlon Leroy
Merlon Leroy three star

New York en de eindejaar periode…het is een magische plek. Het is net als Disneyland, maar vèèl beter! De sfeer, de verlichting, het zonnige maar koude weer,…. Een citytrip naar New York in december is wat ons betreft een fantastische ervaring. Een absolute must do voor ons was dan ook schaatsen tijdens onze citytrip in New York! We gaan thuis ook weleens schaatsen, maar niets weegt op tegen een schaatspiste in openlucht, midden in een wereldstad. De schaatspistes op de lokale kerstmarkten in België zijn – met alle respect :-) - onvergelijkbaar.