Reisverhalen Tokyo

Heb je leuke reisverhalen van je trip naar Tokyo, verborgen parels of originele adresjes ontdekt tijdens een wandeling in of ben je gewoon een meester in reismoppen vertellen? Deel je tips/trics/mopjes via onze Mystop community!"

read more
Tomas Vanderplaetse
Tomas Vanderplaetse three star

Het leuke aan Tokio is dat je het kan blijven ontdekken. Achter elke metro stop schuilt een nieuwe wijk en soms een heel eigen micro cosmos. Het is de moeite waard om verschillende wijken te proberen en er rond te wandelen. Wij verkenden er een aantal en waren altijd aangenaam verrast. Veelal gingen we op zoek naar een leuke Ramen bar, ik ben namelijk verzot op Tonkotsu Ramen. Sushi bars vind je natuurlijk ook overal en ze zijn heel goedkoop in vergelijking met in België.

read more
Sandrine Herbrand
Sandrine Herbrand three star

Onze citytrip in Tokyo maakte deel uit van een rondreis in Japan. We kozen ervoor om op het einde van onze rondreis enkele dagen in deze stad te blijven, voor we terug naar huis keerden.

read more
Sandrine Herbrand
Sandrine Herbrand three star

Aansluitend op de meer klassieke en “toeristische” bezienswaardigheden tijdens onze citytrip in Tokyo – zie ons eerste reisverhaal – waren we ook bijzonder gecharmeerd van onderstaande en iets minder traditionele bezienswaardigheden en activiteiten.