Reisverhalen Toronto

Heb je leuke reisverhalen van je trip naar Toronto, verborgen parels of originele adresjes ontdekt tijdens een wandeling in of ben je gewoon een meester in reismoppen vertellen? Deel je tips/trics/mopjes via onze Mystop community!"

read more
Imme Carlier
Imme Carlier three star

Elke grote stad heeft zijn Chinatown, die van Toronto echter heeft ons echt gecharmeerd. De eerste Chinese immigrant zou hier al in 1878 aangekomen zijn. Het was één van onze meest favoriete buurten in de stad. We hebben er gezellig gewandeld, gegeten en geshopt. Er zijn verschillende “chinatowns” in Toronto, maar de grootste vind je op de kruising van Dundas Street en Spadina Avenue. Het leuke is dat dit niet echt een toeristische buurt of attractie is. Locals gaan er eten, doen er boodschappen, gaan er naar de markt, wonen en werken daar…kortom, er wordt echt gelééfd in deze buurt.

read more
Imme Carlier
Imme Carlier three star

In een internationale stad zoals Toronto is het geen verrassing dat er talloze hipsters leven. Met kunstbeurzen, foodtruck festivals, drie Chinatowns en een multiculturele bevolking, is Toronto één van ’s werelds hipste steden. Hieronder mijn persoonlijke tips voor een aantal van de leukste, coolste en hipste bezienswaardigheden.

read more
Rini Mistiaen
Rini Mistiaen three star

Iedereen denkt bij de flatiron building onmiddellijk aan New York City, dat indrukwekkende gebouw in de vorm van een strijkijzer die mooi staat te wezen op één van de mooiste kruispunten van de stad. Nooit gedacht dat ik tijdens mijn citytrip naar Toronto vorig jaar ook een dergelijk gebouw zou aantreffen, namelijk de Gooderham Building. Nu heeft Toronto me op veel vlakken verrast, maar dit sloeg toch werkelijk alles. Het gebouw ligt in Old Toronto, de oorspronkelijke stadskern die tegenwoordig verscholen ligt tussen indrukwekkende wolkenkrabbers.